Kontakt

Skriv endelig hvis du har spørgsmål 🙂

brian245

Speltbageren
v/Brian Wolter

E-mail:
Brian@speltbageren.dk

5 kommentarer til “Kontakt speltbageren”

  1. hej Brian. Jeg er super glad for mit bagestål . mine pizzaer bliver super gode og sprøde bliver bagt på den halve tid . mit første speltbrød blev ikke ældet nok så efter hævetid var det ikke form stabilt det ville flyde ud til et fladbrød . jeg tog siden af en ringform lagen den på bagestålet og hældte dejen i efter 12 min. var der et stort ,rundt. smukt brød. Det smagte godt desværre var det lidt ubagt i mitten af brødet 3-4 min. merer på bagestålet og det havde været perfekt. m. v. h. jørn

    Svar
    • Hej Jørn
      Dejligt at du er glad for Bagestålet :-). Spændende løsning med springformen? Den har jeg ikke prøvet før, men jeg har tit hældt for tynd dej i stål brødforme og sat dem ind på Bagestålet. Det giver altid et super resultat :-).

      Svar

Skriv en kommentar