Bagestålet

Juleaften 2013 ændrede mine bageresultater sig med et.

Det var med afstand aftenens tungeste gave, og selvom det bare var en rustikt udskåret jernplade, levede den med fulde op til mine forventninger.

Mine brød blev luftige, skorpen sprød og rustik – for første gang følte jeg at jeg kunne komme i nærheden af de brød og boller jeg kendte fra Lagkagehuset og Meyers Bagerier.

Jeg havde fået mit første bagestål – og jeg elskede det!

Bagestålet fra ide til produkt

De følgende år undrede jeg mig over, at det at bage på et bagestål forblev en hemmelighed i den brede befolkning. Når noget virkede så fantastisk som mit bagestål gjorde, burde det da lynhurtigt dukke op i Go’ morgen Danmark eller blive et hit på de sociale medier.

Men – intet skete??

Da jeg så, sommeren 2014 valgte at skifte branche fra folkeskolelærer (Dansk og Matematik) og kaste mig over online marketing, begyndte ideen om Bagestålet at tage fart. På det tidspunkt havde jeg allerede halvandet års erfaring med mit første bagestål, og jeg valgte derfor at designe Bagestålet og tilbehør ud fra ideen om at det skulle have et simpelt design, være funtionelt og let at rengøre.

Da jeg selv havde afprøvet diverse pizzaspader uden at være tilfreds, og ad omveje fundet ud af at en simpel plade faktisk var et effektivt redskab til at få dejen ind og ud af ovnen, blev Kombispaden en realitet.

Dejskæreren kunne jeg ikke selv undvære, så den skulle selvfølgelig også være en del af pakken.

Bagestålet + udstyr = Tilfredse kunder

..og tilfredse kunder bliver til gode ambassadører, som igen ender med at anbefale Bagestålet til deres venner og bekendte.

Hvordan sælger man et produkt ingen kender?

Ja – enten smider man et par millioner på TV reklamer, hvor man fortæller verden om at her er der et nyt produkt til køkkenet, som rent faktisk virker, og ellers sørger man for at kunderne får noget for pengene, maksimerer chancen for at de kommer til at elske produktet og lader budskabet sprede sig som ringe i vandet via anbefalinger fra kunde til kunde.

Vi valgte den sidstnævnte løsning, og lever I dag (sparsommeligt) af at sælge Bagestålet 🙂

Besøg vores Bagestål shop

Du kan se videoer, læse anmeldelser fra andre kunder og blive klogere på Bagestålet ved at besøge vores webshop.

Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at skrive 🙂

Bagestålet levering

 

Lignende indlæg

Speltboller

Speltboller Hjemmelavede speltboller er ofte en blandet fornøjelse. Faktisk tror de fleste at speltboller = Tørre kompakte boller. Sådan behøver det heldigvis ikke at være! Speltboller bagt på den rigtige…

Skriv en kommentar